Remélem, még nem kapunk cukkini-mérgezést!:))) Ettől az ételtől biztosan nem, ez annyira finom!:)

Fűszeres hússal töltött cukkini
Hozzávalók: 1 db nagyobb cukkini, 40 dkg darált sertéscomb, 1 fej lilahagyma, 1 kis pohár tejföl, 1 ek liszt, sűrített paradicsom (kb. 1 dl), só, bors, petrezselyemzöld, fokhagyma (én krémet használok, ebben az esetben kevesebb só kell!), 1 ek mustár,  majoránna, olaj
A cukkinit jó alaposan megmosom, hiszen meg fogom tölteni. Hosszában félbevágom, a magját kikaparom. A húsából is kaparok ki, hogy kb. 0,5 cm maradjon a csónak falának. A kikapart darabokat apróra vágom. A hagymát felkockázom, olajon megdinsztelem, erre jön a darált hús. Amikor a hús kifehéredett, beleteszem az apróra vágott cukkinit és a sűrített paradicsomot. Ezután jönnek a fűszerek: só, bors, petrezselyemzöld, majoránna, fokhagymakrém és a mustár. Ha szükséges, teszek rá vizet (óvatosan, mert a cukkini is levet enged!). Amikor a hús és a cukkini is megpuhult, megfőtt, jön a habarás (liszt + tejföl). Ha kész a ragunk, visszatöltjük a hajóinkba. Alufóliával bélelt tepsibe helyezzünk a hajókat, és kb. 30 perc alatt 200 fokon alsó-felső sütéssel megsütjük. Párolt rizzsel a legfinomabb!