Ennek a süteménynek nem tudtam ellenállni. Hozzáteszem, a férjem mindent nagyon szeret, ami gesztenyés.

Gesztenyés kosarak
Hozzávalók: 50 dkg liszt, 2 tojás, 25 dkg cukor, 37,5 dkg margarin, 1 cs sütőpor, 1 cs vaníliás cukor, pici citromhéj, 50 dkg gesztenye, 4 dl tejszín, 1 kanál nádcukor
A margarint a cukorral, a tojással és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Belekeverjük a sütőporral összeszitált lisztet és a citromhéjat, alaposan összegyúrjuk. Viszonylag lágy tésztát kell kapnunk, ha nagyon keménynek érezzük, tejföllel lazítható. Legalább fél óráig hűtőben pihentetjük. Kb. fél centi vékonyra nyújtjuk, kibéleljük a kosárformákat, és 180 fokon kb. 10 perc alatt megsütjük. A gesztenyét habosra kavarjuk a cukorral, majd szép lassan hozzáadagoljuk a felvert tejszínhabot. Megtöltjük a korarakat, és hűvös helyen picit pihenni hagyjuk. Kb. 20-25 darab lesz belőle.