Finom csirkehúsleves volt ebédre cérnametéltnek álcázott förmedvénnyel. Nem tudom, hoyg vagytok vele, de néha aknára futok bizonyos tésztákkal. Nem is tudom, ez milyen márka volt, amit használtam, mert dobozban volt, csomagolása nélkül. Nem is most vettem, de valahogy nem volt jó. Persze, csak nekem tűnt fel. Utána viszont kárpótolt ez a húsétel. Tényleg gazdag és finom.:) Én sült krumplival tálaltam.

Karajszeletek gazdagon
Hozzávalók: 6-8 szelet karaj, 3-4 db paradicsom, fél szál póréhagyma, 3 szál újhagyma, 15-20 dkg gomba, 20 dkg sajt (ha kétféle sajttal készítjük, finomabb lesz), 4 dl főzőtejszín, petrezselyem, só, bors, grill fűszerkeverék, olaj, vaj
A húst befűszerezzük (só, őrölt bors, grillfűszer), majd kevés olajon elősütjük. Egy jánai aljára rakjuk a szeletekre vágott póré- és újhagymát, majd rátesszük a húsokat. Közben kevés vajon megpirítjuk a gombát petrezselyemmel, majd a húsokra tesszük. A paradicsomot karikákra vágva a húsokra halmozzuk, végül sajtszeleteket teszünk rá. Az egészet leöntjük a tejszínnel. Háromnegyed órára letakarva tesszük a sütőbe, majd ha a hús már teljesen megpuhult, levesszük a tetőt és hagyjuk megpirulni a tetejét. Petrezselymes burgonyával, vagy burgonyapürével tálaljuk.