Talán két napja találtam ezt a csodaságot ITT:) A receptet szóról-szóra leírom, mert úgy tökéletes, ahogy van.

Minicipók olívabogyóval, valamint fetás-parajos töltelékkel
Hozzávalók: 4 dkg friss élesztő, 60 dkg liszt, 3 ek olívaolaj, 2 ek. provence-i fűszerkeverék, 1 kk só
Az élesztőt kevés vízben vagy tejben felfuttatjuk. Közben a lisztet a fűszerkeverékkel, a sóval és az olívaolajjal elkeverjük, majd a felfuttatott élesztő is jöhet hozzá. (szerintem szárítottal is működik). Most egy óra alatt meleg helyen a duplájára kelesztjük, majd 25-30 kisebb golyót formázunk belőle. Sütőpapírra téve ujjunkkal mélyedéseket készítünk a közepébe, megtöltjük és újabb 15 percre ismét magára hagyjuk. 200 fokon 20-25 perc alatt megsütjük. Az olajbogyót villával összenyomjuk vagy turmixgéppel pürésítjük. Hozzákeverünk darált mandulát, kevés krémsajtot, esetleg ricottát vagy túrót. Másik variáció: A fetát villával összenyomjuk, paraj-levélkéket tépkedünk hozzá, majd krémsajttal kenhetővé keverjük.