Nem jutok szóhoz! De komolyan! Egy nap sem telt el az első díjam óta és most megint egy kedves Blogtársamtól, a SZERETEK FŐZNI blog tulajdonosától kaptam a díjat. Aki már kapott így díjat, az tudja, hogy mennyire jó érzés!:) Én amikor nem is olyan régen elkezdtem a blogolást, kifejezetten próbálkozásnak szántam és leginkább azért, hogy egy helyen legyenek a kedvenc receptjeim, a sikeres próbálkozásaim, az ezekről készült képek. És annyira helyesek vagytok, hogy ez Nektek is tetszik!:) Maria! Nagyon köszönöm a díjat és adom is tovább!:)

Szeretném, ha elfogadná Gesztenye tőlem, akinek sok-sok rajongója van már. Akivel volt egy kis afférunk, de reményeim szerint sikerült tisztázni. Köszönöm a sok szuper bonbon receptet neki, igazán sikeres voltam a bonbonjaival.

Limara semmiképp nem maradhat ki, bár szerintem a padlása is rogyadozik a díjaktól! Az ő útmutatásai alapján már többet nincs "elszúrt" pékáru.

A harmadik pedig Illéskrisz. Őt régebb óta ismerem és csodálom a munkásságát. Segítőkész bármivel fordul hozzá az ember. Krisztike! hajrá!:)

A díj továbbadásának módja:

Írj bejegyzést, amiben közzéteszed a díj emblémáját, és az útmutatásokat.

Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől kaptad  és hagyj nála egy hozzászólást, megjegyzést, hogy elfogadtad a díjat.

Gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek te továbbadnád, linkeld be és értesítsd őket a jelölésről.

Tehetséges, kezdő blogokat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van már.

Na, ennél az utolsónál "csaltam" egy kicsit, de én igazán úgy gondolom, hogyők azok, akik megérdemlik!:)