Két napja gondolkozom, hogy is írjam meg ezt a postot...

Kezdem azzal, hogy én nyertem a Nutella-verseny "lájkolós" etapját. Ezt a versenyt azEszter blogja hirdette meg. Zeszter felhívott telefonon miután megnyertem a díjat, hogy mikor és hol találkozzunk. Erre a találkozóra a héten került sor, ahová eljött a verseny nyertese is Pinkcsoki.

Muszáj elmondanom, hogy két tüneményes csajszit ismertem meg egy tea és forró csoki kíséretében, és csak remélem, hogy ez egy későbbi barátság kezdete is mindannyiunknak.

És itt a nyereményem:

És a másik dolog, amitől tényleg meghatódtam. Mint már többször írtam, lassan 10 éve tagja vagyok a Nők Lapja fórumának, azon belül is több főzős topiknak és a sütisnek is. Történt, hogy csütörökön az Aldi meghirdette, hogy az aznapi akciója keretén belül bonbon-formákat is árul majd. Akik követik a blogomat, azok tudják, hogy teljesen beleestem a bonbongyártásba, így logikus, hogy azért az árért, amennyiért az Aldi hirdette, nekem is kellett. Tőlünk kb. 3 perc séta az Aldi, így csütörtökön reggel már 8-kor ott voltam. És ért a nagy csalódás, MÁR elfogyott... Én ezt megírtam a sütis lánykáknak a Nők Lapján. Egyszerre négyen-öten siettek a segítségemre. Illéskrisz azonnal írta, hogy ahol ő lakik, ott megvette az utolsót, de szívesen átadja nekem. Lénamia azt írta, hogy ő nem budapesti, de náluk is van Aldi, elmegy és, ha van megveszi nekem. Taktunde és mág mások is azonnal felajánlották segítségüket. Komolyan mondom, itt ültem és könny gyűlt a szemembe! Hihetetlen dolognak tartom ezt! Végül is csak a neten keresztül ismerjük egymást. Ha a való életben is működne ez a fajta összefogás, azt hiszem sokkal szebb világban élhetnénk. Ez viszont utópia sajnos. Végül Illéskrisztikének megköszöntem a nagyvolnalú felajánlását, mert Lénamia meg tudta venni a szettet és nemsokára jön Budapestre és elhozza. Nagyon köszönöm Lánykák, imádlak Benneteket!:)))