Ezzel a finomsággal nagyon megszenvedtem és nyomdafestéket nem tűrő dolgokat mondtam egyfolytában...:) Pedig a Nők Lapja Konyhájában leírt recept, nagyon "egyszerűnek" tűnt. Kiválasztottam kettőt, ami még úgy ahogy sikerült...

Eperhabbal töltött csokoládékosárkák
Hozzávalók: 20 dkg fehér csokoládé, 8 dkg porcukor, 2,5 dl tejszín, 20 dkg eper, néhány szem eper a díszítéshez, muffinpapír
A csokoládét megolvasztjuk, majd ecset segítségéval kikenjük vele a papírkapszlikat, és hűtőbe tesszük őket dermedni. Ha szükséges, megismételjük a műveletet, hoyg megfelelő vastagságú kosárkát kapjunk. A feldarabolt epret a porcukorral leturmixoljuk, a tejszínt habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk az epres részt. A megdermedt kosárkákat megtöltjük az eperhabbal, majd tetszés szerint friss eperrel tálaljuk.