Na, ez volt a mai ebéd.:) Volt benne minden, amit a tavasz kínál. Vettem finom fejteni való zöldborsót és ezt elosztottam úgy, hogy levesnek is elég volt, meg a csirke töltelékébe is.

Töltött csirkecomb

Hozzávalók: 6-8 egész csirkecomb, 3-4 szem krumpli, 2 zsemle, 3 tojás, 3 nagy marék zöldborsó, 1 fej vöröshagyma, petrezselyem, só, bors, bazsalikom, sült csirke fűszersó

A csirkecombokat befűszereztem a fűszersóval, ujjammal a bőrüket fellazítottam. A zsemléket tejbe áztattam, kifacsartam, egy tálba morzsoltam. Hozzáreszeltem a krumplit, a hagymát, beleütöttem a tojásokat, fűszereztem sóval, borssal, bazsalikommal. Ezt töltöttem a csirkecombok bőre alá. Lefedve vajon 1 órán keresztül sütöttem (fedő híjján alufólia lett volna), majd a fedőt levéve pirosra sütöttem. Petrezselymes újkrumplival tálaltam, de a gazdag töltelék miatt elbírja köret nélkül is, csak salátával.