Az a bizonyos Kata a barátnőm. És Kata nem süt-főz megszállottan, sőt azt hiszem nem is igazán tud azonosulni azokkal, akik viszont igen. A gasztro-blogokról nincs túl jó véleménye, talán ha egyet-kettőt látogat. Ezt a receptet tőle kaptam, eszméletlen finom. A receptet változtatás nélkül teszem közzé, Kata sajátos stílusában.:)

Őszibarack krémleves Kata módra
Barack pucol, magoz, kockára vág. 10 db mondjuk. Fölteszed kicsit több vízbe, mint ami ellepi. Teszel bele vaníliás cukrot, szegfűszeget, fahéjat, oszt szarrá főzöd. Aztán a darabos szart kihalászod (szegfűszeg, fahéj), és botmixerrel vagy turmixszal totál szarrá trutyizod. Aztán egy őszibarackos joghurtot, 3 dl tejszínt, 3 ek vaníliás pudingport, 3 ek mézet összekutyulsz. Mehet bele még porcukor is, ha nem elég édes. Beleöntöd a trutyiba, oszt egyet rottyan. Ha hagysz barackot, akkor rakhacc bele kockára vágva, én szeletelt mandulát szórtam rá. Tejszínhab is mehet rá, de az csak seggnövesztő, élvezeti értékén nem változtat. A színe hasonlítani fog a híg foshoz, de ez ne ijesszen meg senkit, továbbá a főzelék állag elkerülhető, ha kevesebb pudingport raksz bele