Megnéztem, de az előző bejegyzéshez sem tettem fel a receptet. Talán ez azért van, mert akkor sem tudtam, hogy kinél láttam. Talán ITT volt, de ez nem biztos... Most megosztom:


Hozzávalók: 8 db hot dog kifli, 8 db virsli, 1 fej (lila)hagyma, 4 ek mustár
chilis marha: 300 g darált marhahús, 1 fej vöröshagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, 4 dl passzírozott paradicsom, 4 dl húsleves, házi chili fűszerkeverék, só, őrölt fekete bors, olaj
házi chili fűszerkeverék: 1 tk római kömény, 1 tk köménymag, 4 db szegfűszeg, ¼ tk fahéj, 1,5 tk oreganó, 1 tk cayenne-i bors, 1 tk pirospaprika
A fűszerkeverékhez a római és a sima köményt szárazon megpirítom. Mozsárba teszem, hozzáadom a szegfűszeget, az oreganót és összezúzom őket. Ehhez keverem hozzá a többi fűszert. A felkockázott vöröshagymát olajon megfuttatom, mikor üveges, hozzáadom a zúzott fokhagymát és a marhahúst. Addig folyamatosan keverem, amíg a nyers színét el nem veszti, így elkerülhető, hogy nagy csomókba álljon össze a hús. Mikor már kissé megpirult, sózom, borsozom, hozzáadom a chili fűszert és átforgatom. Felöntöm a paradicsommal és a húslevessel, majd lassú tűzön főzöm, míg a felére besűrüsödik. A virsliket megsütöm, a félbevágott és előmelegített (opcionálisan gőzölt) kiflikbe teszem, rá a chilis marhát, egy fél kanál mustárt, végül megszórom a kockára vágott hagymával.