A húsvéti előételemnek nagy sikere volt a visszajelzések alapján!:) Többen kértétek a receptjét, így most közreadom. Bár, nem tudom honnan származik... Talán valamelyik főzős újságból.

Sajttal töltött citrom
Hozzávalók: 4 citrom, 10 dkg reszelt mozzarella, 20 dkg ricotta, 4 dkg reszelt parmezán, ½ kiskanál csilipehely, só, frissen őrölt bors, 3 ek frissen aprított bazsalikom, ½ dl olívaolaj
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A félbevágott citromok belsejét kivájjuk (csak a héjra lesz szükségünk). A háromféle sajtot összedolgozzuk a csilivel, sózzuk, borsozzuk, majd a citromhéjba töltjük, és addig sütjük, míg a sajt meg nem olvad és aranybarnára nem pirul (kb. 10-15 perc). A bazsalikomot és az olajat botmixerrel elkeverjük, majd meglocsoljuk vele a citromok tetejét.