A hiányzó recept az előző pitéhez, ki mástól, mint Limarától származik. Változtatás nélkül teszem közzé, mert én is így készítettem el és kifogástalan:

  • 30 dkg porcukor
  • 25 dkg vaj vagy margarin
  • 5 nagyobb tojás
  • 1 citrom leve és reszelt héja
  • 2 ek. tejföl
  • 30 dkg finomliszt
  • 1 sütőpor
  • őszi- és sárgabarack vegyesen
  • szeletelt mandula
A vajat és a porcukrot habosra keverem, belerszelem a citrom héját, hozzáadom a levét. A tojások sárgáját egyesével keverem a masszához, majd a két ek. tejföllel is kihabosítom. A lisztet elkeverem a sütőporral és masszához keverem. Végül óvatosan beleforgatom a tojások keményre vert habját is.
Sütőpapírral kibélelek egy nagy tepsit (35 cm x30 cm), belesímítom  a masszát. A tetejét kirakom félbevágott barackokkal (a vágott felük legyen felfelé), meghintem szeletelt mandulával.
180 fokos sütőben 20 percig sütöm.