Őszintén szólva fehér csokoládéval még nem tudok rajzolni. Kipróbáltam többféle variációt is, de egyik sem működött igazán. Két szem olyan Mozart kockát sikerült megmentenem, amin legalább felismerhető, hogy mi is akart kerülni rá. Mondjuk, már elfogyott, annyira finom lett. Zsuzsa barátnőmtől kaptam pisztácia-marcipánt, ezzel tényleg tökéletes lett. Az Amaretti golyókat pedig minden évben megcsinálom, mert nagyon nagy kedvenc.

Hozzávalók: 30 dkg Amaretti keksz, 10 dkg darált mandula, 12,5 dkg olvasztott vaj, 75 ml tejszín, 125 ml Amaretto likőr, csokoládé a bevonásra

A kekszet összetörjük és a mandulával összekeverjük. Hozzáadjuk a tejszínt, az Amaretto-t, majd az olvasztott vajat és jól összedolgozzuk. Kis golyókat formázunk a tésztából és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk és bevonjuk vele a golyókat. Nem lehet abbahagyni!!!